kolff: welkom: copyright

 

familiewapen kolff

Copyright op deze site

Welkom: Nieuws Vereniging Leden De Colve Genealogie Historie Biografieën Contact Links Zoek English
Nieuws: Welkom Nieuw op Site Over Site Site Map Copyright [Home]          
Copyright

(This page in English? Go to Copyright at English Language part of this site)

Het copyright van alle inhoud op deze gehele site, waaronder alle afbeeldingen, teksten, tekst en lay out van de tabellen, lay out en inhoud van de genealogie, berust bij Marius Kolff (CBCD XVIIw4), voorzitter van de Familievereniging Kolff, tevens webmaster van deze site.

Het Familiewapen dat op deze site in kleur is opgenomen werd gemaakt door Marius Kolff naar een ontwerp op een tegel die geschonken werd door Francisco Kolff (CBCD XVIw4) uit Tostado, Argentinië.

De digitale versie van dit wapen mag niet zomaar worden gekopiëerd. Het mag eventueel gebruikt worden nadat toestemming is gevraagd aan . Toestemming wordt slechts gegeven indien er een aantoonbare, directe of logische relatie met de familie, de familienaam, of de gebruikte symbolen in het familiewapen bestaat. Na toestemming gelden ook de volgende voorwaarden: bij verder gebruik op het web wordt steeds een verwijzing in de tekst opgenomen en er wordt een hyperlink naar deze pagina's gemaakt. Er is geen grotere of 'zwaardere' digitale versie beschikbaar dan die welke hier op de site staat. De webmaster behoudt zich het recht voor toestemming te allen tijden, eventueel zonder nadere uitleg, te kunnen weigeren.

(Terug) naar Familiewapen Tekst - Familiewapen Vergroting (Terug) naar 'Home'